Premiera laptopa ASUS VivoBook Flip 14

Swobodne użytkowanie bez względu na to, czy jesteś w domu, w biurze czy w podróży. To jeden z wyróżników nowego modelu wprowadzanego na rynek przez markę ASUS. VivoBook Flip 14 trafia właśnie do sprzedaży w Komputronik.
20 lat sklepu www Komputronik

Ponad 20 lat stażu w sieci, miliony przeprowadzonych transakcji… komputronik.pl świętuje swoje okrągłe urodziny! Z tej okazji na klientów czeka nuta nostalgii i specjalne promocje.
Komputronik zwiększa obroty

Systematycznie wzrasta sprzedaż w sieci salonów Komputronik. Co wpłynęło na zwiększenie poziomu zaufania do firmy? Przedstawiamy najnowsze osiągnięcia polskiej marki.
Czas na backup

Pracujemy z nimi codziennie, używamy praktycznie w każdym aspekcie życia. Często nie zauważamy ich obecności, dopóki… ich nie stracimy. Na czym opiera się cała dzisiejsza technologia?
Komputronik na IEM

Rusza kolejna edycja jednej z najważniejszych i najbardziej prestiżowych imprez e-sportowych na świecie. Intel Extreme Masters, bo o nim mowa, odbędzie się w najbliższy weekend w Katowicach. Komputronik zapowiada swoją obecność na wydarzeniu hasłem Good Luck Have Fun (GL HF) i wraz z partnerami szykuje specjalne atrakcje dla graczy. Czego możemy się spodziewać?
Wydaj pieniądze na dziecko, ale mniej… Promocje w Komputronik

Dzieci to oczko w głowie każdego rodzica. Chcemy rozpieszczać, zaspokajać potrzeby i dawać im wszystko co umożliwi szybki rozwój pociechy. Specjalnie dla tych, którzy chcą wywoływać uśmiech na twarzy, teraz w Komputronik produkty które w tym pomogą, można dostać w specjalnej ofercie.
Dla tych, którzy podsumowują rok 2017

Ubiegły rok był dla marki Komputronik wyjątkowo rozwojowy. Które działania przeniosły się na popularność marki, a które ją tworzyły? Przedstawiamy najważniejsze wydarzenia dla polskiej spółki.
Komputronik liderem przedświątecznego e-commerce

Black Friday, Cyber Monday… Gorączka promocji i zakupów zaczyna się już miesiąc przed świętami. Potwierdzają to wyniki sklepu internetowego Komputronik. Według danych z portalu Ceneo, najstarszy polski sklep internetowy notuje znaczący wzrost odwiedzin - aż o 80 procent.
Komputronik z nową strategią komunikacji

Dla tych, którzy… są ciekawi kulisów nowej strategii komunikacyjnej marki Komputronik, przedstawiamy case study ich najnowszej kampanii.
Komputronik zdradza szczegóły komunijnych wyborów

Jest kilka takich okresów w roku, gdy obserwujemy wzmożony ruch w sklepach stacjonarnych oraz w e-handlu. Święta Wielkanocne, Boże Narodzenie… oraz oczywiście – komunie. Gorączka promocji i zakupów zaczyna się już miesiąc przed uroczystościami. Ile pieniędzy przeznacza na komunię statystyczny Polak? Komputronik zdradza, czego i za ile poszukujemy w sklepach internetowych na komunię… świetną!
Premiera laptopa ASUS VivoBook Flip 14

20 lat sklepu www Komputronik

Komputronik zwiększa obroty

Czas na backup

Komputronik na IEM

Wydaj pieniądze na dziecko, ale mniej… Promocje w Komputronik

Dla tych, którzy podsumowują rok 2017

Komputronik liderem przedświątecznego e-commerce

Komputronik z nową strategią komunikacji

Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.